All Coinbase Earn Quiz answers

Last Updated: 4. 2. 2022Categories: Cryptocurrency

Answers for all quizzes in Coinbase Earn section sorted alphabetically. Feel free to share this post on Reddit etc. Please let me know in the comments section if something is missing.

Question 1 ) What is AMP?
Answer: Collateral token

Question 2 ) What does AMP provide?
Answer: Instant settlement

Question 3 ) What can you earn?
Answer: AMP rewards

Question 1) What is Bounce?
Answer: A decentralized auction protocol

Question 2) How can you use Bounce?
Answer: Create or participate in auctions

Question 3) Where can you use the Bounce App?
Answer: app.bounce.finance

Question 1 ) What can developers build with Clover Finance?
Answer: dApps with cross-chain compatibility

Question 2 ) What can you use to interact with dApps?
Answer: Clover Finance Wallet

Question 3 ) Clover Finance wants to increase the usefulness and accessibility of
Answer: Defi

Question 4 ) Clover Finance is competing to become a…
Answer: Polkadot Parachain

Question 5 ) Clover Finance just launched its new…
Answer: Web wallet

Question 1 ) What is Cryptex Finance?
Answer: A DAO providing decentralized products for crypto users

Question 2 ) What is the CTX token?
Answer: An ERC-20 governance token that powers and secures the Cryptex Protocol

Question 3 ) The future of the Cryptex Finance
Answer: A complete lineup of fully decentralized Cryptex tokens all governed by CTX

Question 1) What can investors do with Enzyme?
Answer: Manage and automate their crypto investing

Question 2) What CAN’T you do with an Enzyme vault?
Answer: Invest in stocks, real estate, and commodities

Question 3) Vault fees on Enzyme must be paid in what asset?
Answer: MLN

Question 1 ) What can people create with Fetch.ai?
Answer: Software agents that automate tasks

Question 2 ) What’s one role of the FET Token?
Answer: To power Fetch.ai agent

Question 3 ) What does Fetch.ai plan to support in the future?
Answer: Automated interactions with industries like travel and healthcare

iExec – RLC (3 USD)

Question 1) What are the main benefits of iExec’s marketplace?
Answer: All of the above

Question 2) What is the RLC token used for?
Answer: All of the above

Question 3) What is The Oracle Factory?
Answer: A tool to facilitate the creation of oracles

Question 1 ) About how many smart devices are active today?
Answer: 35 bilion

Question 2 ) How can you earn crypto with IoTeX?
Answer: Generating data with smart devices

Question 3 ) What devices does IoTeX offer for sale?
Answer: UCam security camera and Pebble data tracker

Question 1 ) What does the Jasmy platform allow users to do?
Answer: Protect and take ownership of their data

Question 2 ) What is the Jasmy token used for?
Answer: To access datasets on the Jasmy marketplace

Question 3 ) Which region does Jasmy currently focus on?
Answer: Asia

Question 1 ) What is the Render Network?
Answer: A decentralized GPU rendering marketplace.

Question 2 ) How do users earn RNDR?
Answer: Rendering 3D artwork.

Question 3 ) What is next on the Render network’s product roadmap?
Answer: Monetization of 3D objects and environments.

Question 1) What is Stellar?
Answer: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure.

Question 2) What are Stellar Lumens (XLM) used for?
Answer: Facilitating low-cost, universal payments

Question 3) Why is Stellar good for sending remittances?
Answer: Transactions are fast, inexpensive, and global

Question 4) Why would banks and businesses use Stellar?
Answer: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently

Question 5) How does Stellar’s Consensus Protocol work?
Answer: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Question 1 ) What is the Graph?
Answer: The blockchain

Question 2 ) What are Indexers?
Answer: You earn GRT

Question 3 ) What are curators?
Answer: The curators

Question 4 ) How to choose a…he Graph Network
Answer: Delegate GRT to high quality Indexer

Question 1 ) Which is not a requirement for a strong password?
Answer: Memorable (easy to remember)

Question 2 ) Which is not a form of 2-step verification?
Answer: 1Password

Question 3 ) Which of the following should you never share?
Answer: Your seed phrase

Question 4 ) Which checks should you perform periodically to keep your account secure?
Answer:Check devices with access to your account

Share the article and send the joy!

Comments

You may also like:

Přejít nahoru