Coinbase Earn kvízy – kryptoměny zcela zdarma

Last Updated: 4. 2. 2022Categories: Kryptoměny

V sekci Earn (Sekce Earn je i v mobilní aplikaci, kterou doporučuji pro tyto účely využívat. Webová verze občas blbne, nebo sekce Earn nejde vůbec zobrazit) získáte za vyplnění kvízů danou kryptoměnu zcela zdarma.

Co je nutné / vhodné vědět:

  • Je nutné mít založený účet na Coinbase. (Burza je věrohodná a léty prověřená, proto nemějte obavy.)
  • Quizy na této platformě jsou limitované dobou, po kterou je kvíz spuštěný. Proto doporučuji, aby jste se přihlásili k newsletteru dole v článku, ve kterém vás budu o nových quizech informovat.
  • Kryptoměny dostáváte ihned po každé správně vyplněné otázce.
  • Ne všem se ihned po registraci zpřístupní sekce Earn. Bohužel budete muset nějakou dobu počkat.

Kvízy (Odpovědi)

Question 1 ) What is AMP?
Answer: Collateral token

Question 2 ) What does AMP provide?
Answer: Instant settlement

Question 3 ) What can you earn?
Answer: AMP rewards

Question 1) What is Bounce?
Answer: A decentralized auction protocol

Question 2) How can you use Bounce?
Answer: Create or participate in auctions

Question 3) Where can you use the Bounce App?
Answer: app.bounce.finance

Question 1 ) What can developers build with Clover Finance?
Answer: dApps with cross-chain compatibility

Question 2 ) What can you use to interact with dApps?
Answer: Clover Finance Wallet

Question 3 ) Clover Finance wants to increase the usefulness and accessibility of
Answer: Defi

Question 4 ) Clover Finance is competing to become a…
Answer: Polkadot Parachain

Question 5 ) Clover Finance just launched its new…
Answer: Web wallet

Question 1 ) What is Cryptex Finance?
Answer: A DAO providing decentralized products for crypto users

Question 2 ) What is the CTX token?
Answer: An ERC-20 governance token that powers and secures the Cryptex Protocol

Question 3 ) The future of the Cryptex Finance
Answer: A complete lineup of fully decentralized Cryptex tokens all governed by CTX

Question 1) What can investors do with Enzyme?
Answer: Manage and automate their crypto investing

Question 2) What CAN’T you do with an Enzyme vault?
Answer: Invest in stocks, real estate, and commodities

Question 3) Vault fees on Enzyme must be paid in what asset?
Answer: MLN

Question 1 ) What can people create with Fetch.ai?
Answer: Software agents that automate tasks

Question 2 ) What’s one role of the FET Token?
Answer: To power Fetch.ai agent

Question 3 ) What does Fetch.ai plan to support in the future?
Answer: Automated interactions with industries like travel and healthcare

iExec – RLC (3 USD)

Question 1) What are the main benefits of iExec’s marketplace?
Answer: All of the above

Question 2) What is the RLC token used for?
Answer: All of the above

Question 3) What is The Oracle Factory?
Answer: A tool to facilitate the creation of oracles

Question 1 ) About how many smart devices are active today?
Answer: 35 bilion

Question 2 ) How can you earn crypto with IoTeX?
Answer: Generating data with smart devices

Question 3 ) What devices does IoTeX offer for sale?
Answer: UCam security camera and Pebble data tracker

Question 1 ) What does the Jasmy platform allow users to do?
Answer: Protect and take ownership of their data

Question 2 ) What is the Jasmy token used for?
Answer: To access datasets on the Jasmy marketplace

Question 3 ) Which region does Jasmy currently focus on?
Answer: Asia

Question 1 ) What is the Render Network?
Answer: A decentralized GPU rendering marketplace.

Question 2 ) How do users earn RNDR?
Answer: Rendering 3D artwork.

Question 3 ) What is next on the Render network’s product roadmap?
Answer: Monetization of 3D objects and environments.

Question 1) What is Stellar?
Answer: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure.

Question 2) What are Stellar Lumens (XLM) used for?
Answer: Facilitating low-cost, universal payments

Question 3) Why is Stellar good for sending remittances?
Answer: Transactions are fast, inexpensive, and global

Question 4) Why would banks and businesses use Stellar?
Answer: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently

Question 5) How does Stellar’s Consensus Protocol work?
Answer: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Question 1 ) What is the Graph?
Answer: The blockchain

Question 2 ) What are Indexers?
Answer: You earn GRT

Question 3 ) What are curators?
Answer: The curators

Question 4 ) How to choose a…he Graph Network
Answer: Delegate GRT to high quality Indexer

Question 1 ) Which is not a requirement for a strong password?
Answer: Memorable (easy to remember)

Question 2 ) Which is not a form of 2-step verification?
Answer: 1Password

Question 3 ) Which of the following should you never share?
Answer: Your seed phrase

Question 4 ) Which checks should you perform periodically to keep your account secure?
Answer:Check devices with access to your account

Nové airdropy a quizy (i s odpověďmi) přehledně a hlavně včas na vašem emailu.

Sdílejte článek a rozesílejte radost!

BTC to the moon

Komentáře

Mohlo by vás zajímat:

Recenze Binance

Na Binance naleznete přes 384+ kryptoměn (1402 párů) a proto se jedná o jednu z větších platforem na obchodování. ...

Přejít nahoru